music
+ follow ask.fm facebook ask.fm instagram
Happy Birthday Is

Hello Arafat,
Hi sahabatku yang paling membosankan di dunia ni. Happy Birthday Afat, yayy iskandar is turning 18. Untuk harini yang membuktikan bahawa kau dah 18 aku jijikan blog aku dengan post entry pasal kau huhuhhu im just joking, jangan emo k birthday boy. 

Ingat tak first kita membe cemana ? huuhhuhu memang aku lempang muka kau kalau kau tak ingat is serius aku cakap. jengjeng i thought aku akan rasa annoying dengan kau eh kejap memang annoying sampai sekarang kot lewls k la k la ingat tak kita since rapat pasal kita da interest yang sama iaitu One Direction kihkihkih selalu gila kan gosip lepak masa form 4 fuhh fuhh doh kita classmates 6 bulan je tau sedihnya im sorry i had to leave you huhuhu ingat tak that moment bila kau merajuk cem tahi dengan aku sebab aku nak tinggalkan kelas 4Cemara dan ketua kelas paling berwibawa iaitu kau kah ! Aku rasa kau ignore aku macam tahi jugak ek then ingat tak aku terpaksa mintak maaf nangis nangis doh kat kau then semua budak kelas kita saiko kau hahahahahahah bye doh aku rasa 4Cemara memories paling indah sia aku rasa mostly time aku kat sekolah tu dihabiskan bersama manusia takguna iaitu kau tau tapi nasib tak mengizinkan kita bersama lama acececehh aku terpaksa pindah kelas tinggalkan kau lewls tapi takpe aku rasa takde yang terjejas kot huhuhuhu ok next to the new year

Hah form 5 ni tahun paling deep kot untuk aku. Hm lagi lagi ada bff pandai macam kau kan haih stress dohhh tapi hah k ni nak buat appreciation post sikit k sedia untuk muntah terharu k is. Thank you is selalu support aku bila aku rasa macam nak terjun bangunan 4 tingkat Intelek tu thank you kadang kadang share ilmu kau. Kadang kadang ajar aku bagi pinjam buku pinjam nota Math lewls thank you part ajar Math tu serius sampai Cikgu Noraini kecam kita tau ingat lagi tak ? Hahaahahaha Aku rasa dua dua tahun aku memang banyak lah habiskan masa hadap muka kau sampai aku boleh kira mole kau ada berapa is hahahahaahahahaha sorry ! Waktu Form 5 selalu gila kot aku lepak kelas kau kalau cikgu aku takde sebab kelas kau selalu takde cikgu masuk k huhuhu tapi kelas Math aku takleh ah masuk nanti kena kecam huhuhuhu lastly ingat apa yang jadi Zayn tetap aku punya no compromise huhuhuhu dah baik kau menangis terharu sebab aku rasa kau patut k huhuhuhu thank you ada dengan aku dari waktu aku derita kena tinggal pakwe eh sampai aku masih single cantik di sini lew and last take care of yourself kat UPNM tu !! jangan makan rasuah k hahahahaha whatever jaga diri k ada rezeki ada jodoh manatau huhu masa depan kita taktau dah lah bye tak boleh panjang sangat nanti merapu huhuhu then lastly Happy Birthday Iskandar Arafat, iloveyou my brother 💕
time ni agas gila hahahahaha ya Allah

ok ni time hari koko aku dah kata aku menghabiskan separuh hidupku tengok kau

movie yeyeyeyee bla 

ok ni saat saat last aku dekat 4Cemara

kenapa aku selalu nampak hodoh T.T

alelelelee study sebab nak trial addmath ketuww

hi lastday di sekolah tersayang

selalu kena nganjing minah rempit hm kau punya pasal

again dah lah

nak tahu tak ni last kita jumpa ? bye

ok lah lawa sikit haish aku give up

rasanya waktu ni kau accident dan kita gaduh hahahaahaha! bye
lastly, aku selalu cantik dah bla kau
lastly HAPPY BIRTHDAY AFAT !!! jadi manusia yang berguna k apa apa family dulu k kalau ada masa nak cerita jangan lupa contact aku k thank you for being the best kawan yang aku cehh (buat masa ni) bye have a good day




skin by: Wanaseoby helped by: dollie