music
+ follow ask.fm facebook ask.fm instagram
Futher Study

hello gaiss,

my spm's results tak gempak mana, just suam suam kuku kah ! hah entry kali ni saje nak bagitau yang i will futher my study at Universiti Utara Malaysia in Asasi Pengurusan. Jauh sangat rasa macam sedih takut semua campur jadi rojak dahh T.T Bukan ape Kedah kot jauh rabak hmm memandangkan geng semua just around Johor babun sedih sia kena tinggal begini tapi takpe beb survive k goodluck to myself.

Tak banyak pun nak post saje saje nak nampak macam aktif ; acah sangat k. Hi busy tau sekarang ni rasa macam dewasa sangat banyak sangat konflik wah saya dah dewasa luls like seriously memang busy kerja sampai takde mase nak bersosial tapi kan i learn alo of thing. Contoh la pernah tak jumpa manusia yang depan kau baik sangat padahal belakang kau di lah sebenarnya manusia yang nak menjatuhkan kau well said manusia hasad dengki tu ada dan tebal oppss sorry tapi ni benar k then what should we do ? hmm manusia macam ni kite perlu diamkan je dan bila dah sampai masa nya kite keluarkan semua sembur semua buat dia gamam sikit hahahahaa ye ni je cara nak ajr kot ,idk la sebab manusia tu orang tua so macam malas nak kecoh orang tua kan ~

Satulagi daftar masuk 28 Mei ni and i have already know when is my exam T.T bye doakan auni tabah yayy struggle beb and one more thing about my last entry yayy i dah baik k dengan membe tu hahahahaha syukur ok bye dan tips ialah berbincang.

bye muah xx



skin by: Wanaseoby helped by: dollie