music
+ follow ask.fm facebook ask.fm instagram
how ur day


hi gais

ok it is 14 April 2015 now and i have end my secondary school ayayayaya its end! ok saya nak bagitau awak yg saya dah terima keputusan saya dan saya bersyukur hah who cares walaupun aku takdapat straight A, i deserve it. hah jeng jeng jeng i want to start now...

ok sekarang ni umur aku baru 17 not 18 yet and im still a kid yes maybe a kid laalalalaa stop it. awak semua tahu tak betapa susahnya kehidupan di alam dewasa ni got too much stress gais. ok la ok la biar chek bgtau hangpa semua stop it auni ! annoying tahu tak patut la kawan baik kau tinggalkan kau jeng jeng jeng ok dah sampai sikit lagi ni

i got a bit misunderstanding with my friend ok not friend, my bestfriend and it seems like it will end soon hm kau ingat senang ke aku nak aku nak teruskan taip ke hmm its hard baby so harddd. entah la ek aku taktau macam mana start dan aku taktau macam mana nak akhirkan, ia dah berlaku sedang terjadi. apa patut aku buat ? ya Allah aku taktau tapi seriously im broken and i dont know why..

macam ni aku terangkan eh dan aku harap kau baca jugak sebab setentunya aku taknak bagitau kau sendiri, aku nak kau baca kalau kau nak...

begini saya auni dan saya gadis. hah tak kelako ok sorry. sejak kebelakangan ni saya amat tertekan pelbagai tekanan dan saya tidak berminat untuk berkongsi ye mungkin kau akan cakap yg post ni fake dan aku tipu ye ikut suka kau nak pikir ape aku taip ape yg aku fikir je. tekanan beb tapi aku ignore je aku teruskan hidup seperti biasa bergelak tawa seperti biasa. kite chat macam biasa but it start, ye la kau patut tahu aku ni perempuan ye la sebasi mana muka aku pun aku tetap perempuan biasa, aku emosi aku taktau ape aku fikir. jujur kau bukan biasa biasa tau kawan, kau istimewa k diam. ok takpe la kalau kau rejek aku kakakaakka i dont care kite kawan baik sia aku boleh teruskan macam tu boleh tapi bagi aku masa sikit nak move on ples jangan lah kejam sangat ye aku tau la kau dilamun chuinta hah tahniahh u fall in love again im happy for u friend tapi aku manusia beb bukan patung. jaga hati aku la sebagai kawan kalau taknak anggap lain pun atleast sebagai sahabat bro. kau kawan dengan perempuan kau patut tahu caranya tapi takpe aku tak salahkan kau ye ni memang salah aku sebab saiko tetibe block kau ek tak tu cara aku nak move on kau patut faham tau.ada masa kite boleh setel tapi aku rasa takpayah kot biar je berhenti macam ni ok happy ? hahahaahahahaha dah lah lupakan aku nak berhenti aku dan penat..

bye muah xx



skin by: Wanaseoby helped by: dollie