music
+ follow ask.fm facebook ask.fm instagram
crush

ini saje je sebab kalau takde gambar macam hambar sangat je hehehe secret recipe baru dibuka di pontian

assalamualaikum semua , kihkihkih nampaknya dah lama diri ini tidak menaip ye 

bukan ape alah biasalah pelajar spm sekolah  sdpb menjuarai sbt pulak tu memang busy sikit kahkahkah okay tu saje je bukan berniat nak bangga diri kepe okay ! harini saje saje nak menaip lepas balik dari kelas cuti deepavali yang sebenarnya tak cuti langsung pun sebab kelas penuh ! okay takpe nak berjaya kan , nak 10A kan , usaha kena lah lebih sikit hehhehehe . spm kurang 20 hari ni lagi so semua orang tadah tangan sekarang . ya allah semoga syaza auni binti salehan akan mendapat 10+ didalam peperiksaan spm yang akan dijalankan pada 3 nov sampai 4 dec ini diberi idea yang melimpah luah semasa menjawab , ditenangkan jiwa, dipermudahkan segalanya dan berjaya didunia dan akhirat , aminnnn ! hehehehe terima kasih semua pak embak yeee. entry harini tiada tajuk just random nak taip ape yang terlintas kihkihkih 

ya allah hah rasanya nak share sikit ni tapi malu tau nak taip.... okay perasaan ni rasa macam loser gile rasa macam nak gali lubang dalam tanah pastu terjun timbus diri ni.korang curious tak aku nak cakap pasal ape ((acah acah ada orang baca)) okay sukahati ada orang baca nak ucapkan hi kalau takde takpe biarlah diri ini mengubat luka lara lol

korang semua ada tak minat dekat seseorang ? memang minat betul lah adore da bagai alahh tipu lahh kalau takde cehh cehh teenager semua ni mesti ada punya takyah nak acah acah takde pulak hempuk pakai tiang letrik kang nanti . okay okay hmm diri ini juga ada gak minat sorang mamat ni aduh perasaan ini tak dapat ditanggung lagi kihkihkih suka gile kot kat dia pehh pehh rasa macam kalau boleh hari hari nak tgok tak dapat tgok orang tgok beg pensel ke pape pun jadi lahh hahahahahaha teruk kann ? memalukan betul . tapi part yang menyedihkan tu ialah biasalah kau minat crush kau then dia bukannya tahu perasan pun yang kau dok syok kat dia , dia tak tahu pun cuma kau je yang dok gilakan dia tweet itu ini pasal dia, aduh sedihnyaaa lahai ye idok ? sedih dok rasa macam loser gile kot hmm hmm nahh aku hulur tisu free amek ahh . tapi kan part paling sedih bila tetibe kau nampak crush kau tweet cintan mase kau tengah dok syok stalk twitter dia, pehh heart broken siottt !! rasa macam dah takde life sedihhnyaaa hancur hati bak kaca terhempas ke lantai takpe takpe adik akak abang take a deep breath ! alah perasaan tu biasalah nanti kau akan rasa frust gile babeng kau akan dengar lagu heart broken lagu lagu saiko konon menunjukkan bahawa kau tengah sedih takpun tweet benda bukan bukan kahkahkah sedih dok macam aku 

okay meh aku bagi tips sikit , alah kau chill jelah takyah dok frust memanjang sampai membe ajak lepak pun taknak atas alasan kau tengah frust aduh kelaka dok kau lek je . pegi toilet amek wuduk doa banyak banyak kat tuhan jodohkan kau dengan dia, kalau dia sesuai untuk kau adalah jodohnya kalau takde tu maksudnya Dia dah aturkan yang lebih berkali baik untuk kau . tapi kan sebenanya by my side ahh kan crush ni sebenarnya ada function gak tauu iaitu cehh cehh buat kau rasa excited gile nak sekolah konon konon semangat ahh betul tak ? sebab kau mesti lah nak kesekolah sebab kau nak tengok crush kau hari hari kan bagus tu takde lah memontenggg memanjang hehehehe deep takk ? hikkss aku cakap betul ni takyah nak dok frust sangat dengan kau tu , crush semua memang annoying dia bukan nampak yang kite ni dok syok gile kat dia , dia pulak pegi syok kat orang yang conform conform reject diaaa, biasalah dunia memang begini zzzz aku emo sebab aku pun gini gakk crush tak nampak kewujudan aku kat dunia dia , rasa macam nak korek mata dia bagi nampak aku ni . nak kata skinny kurus pendek sampai tak nampak langsung bukan aku , aku ni dah cukup gemuk dan tinggi untuk dia nampak aku zzzz . ahh sukahati kejap je kat sekolah pasni cari kumbang lainnnn !

bye assalamualaikum hehehehe emo sikit


alah saje acah acah study addmath mase nak trial masetu tapi result kelaut gak okay deep




skin by: Wanaseoby helped by: dollie