music
+ follow ask.fm facebook ask.fm instagram
Buddyz

Assalamualaikum and hi 
November coming , November coming . Tak memasal sehhh . Pehhh dah lama kan Auni tak update , semua orang angguk cepat . Cepat ! Hehehehehe , biasalah busy study *cehhh menyampah . Alhamdulillah dah habis pun exam last year . Susah wehh susahhh hehehehehe , takut siaaa hmmm . Redha dan tawakal je lahhh . Okayyy let start .

Semua orang ada kawan kan , kan kan . Auni pun ada my beloved hostel destroyer , cewahhh ayat kemainn . Heehehehehe , kitorang buat benda gila bersama . Ponteng prep sama sama , bawa benda haram sama sama , kena marah sama sama , buat persembahan sama sama dan macam macam lagi tapi sedih lahh sebab tahun 2013 dah nak sampai ke penghujung . Tahun depan kalau dah tak rapat mesti sedih sehhh sebab kitorang semua ni sebenarnya asal dari geng yang berbeza tapi entah macam mana boleh bersama . Auni harap kita akan still kawan forever . Hmmm , sedihhh ahhh . Jap ehhh nak amek tisu sattt . Srooot srooott *hembus hingus . Hehehehehehe okayyy kawan kawan , over pulakkk dahh aku ni . Hahahahaha , kayyy entry sampai sini je lahh . Malas nak sambung panjang panjang , kang basah keyboard ni kang . Hehehehe , byeeee .Penat korang baca kann , pegi amek Cream O atas meja kat dapur tu . Treat yourself kbyeee memuahhhh .




Aku harap persahatan kita takkan terputus , love you all 



skin by: Wanaseoby helped by: dollie