music
+ follow ask.fm twitter facebook instagram
Nak Pesan Sikit Ni

Assalamualaikum 
Nampaknya lagi sehari bulan Ramadhan akan tinggalkan kita semua . Ya Allah , pantasnya Ramadhan meninggalkan ku . Ya Allah , berkatilah kehidupan ku . Entry kali ni taknak cakap banyak cuma nak cerita sikit pasal kepercayaan .

Kepercayaan , berat sebenarnya tanggungjawab kita sebagai manusia untuk memegang kepercayaan seseorang , Ianya ibarat amanah orang kepada kita . Jangan sesekali kita menghancurkan kepercayaan yang telah diberikan orang kepada kita , jangan sesekali khianatinya kerana sekali korang hancurkan kepercayaan dia , belum tentu dia akan mempercayai anda lagi :') Kita ni cuma manusia biasa , manusia biasa . Kita tak sempurna , tak silap daripada melakukan kesalahan tetapi kalau kepercayaan yang diberikan sudah dikhianati berulang kali , manusia mana yang boleh menerima nya , tiada korang , tiada . Auni nak pesan ni , jangan tipu orang , berdosa specially kalau dia dah percaya kita . Hancur hati dia kalau tahu kita tipu dia . Sakit kawan/2 perasaan dikhianati . Susah nak hilang , ambil masa bertahun tahun pun belum tentu dia akan maafkan jadi jaga diri ya semua :)

Kegembiraan itu mahal dan tidak boleh dibeli dengan harta atau wang ringgit . Kesedihan akan terluah dengan airmata jika kita sudah tidak dapat menahannya . Assalamualaikum :)

Alhamdulillah , aku bersyukur dikurniakan kawankawan yang sering disampingku Ya Allah skin by: Wanaseoby helped by: dollie