music
+ follow ask.fm facebook ask.fm instagram
Think Wisely

Assalamualaikum people :)
Hari ni 4 June 2013 , ehemmm , 3 hari lagi nak birthday Auni , hehehehee xDD Poyo , takda orang ingat pun . Ngehngeh . Hmmm hmmm , minggu ni minggu last cuti . Hmmm , homework banyak lagi tak siap , buku tak habis baca lagi *sigh . Okay lah jugak cuti dah nak habis . Duduk rumah pun tepu dengan saiko je ni . Tak habis/2 saiko ni hah . 

Auni ingat nak lupakan lelakii tu . Dia bukan milik Auni pun . Nampaknya dia pun dah bahagia dengan kehidupan dan orang baru nya . Takpa , sikit pun Auni tak kisah :') Auni okay Auni dah besar , cehh . Auni nak habiskan cuti ni main game , dengar lagu dengan tweeting sebab balik asrama nanti dah takboleh dah , hmmm . Serius tak percaya dah setengah tahun 2013 . Cepatnya masa berlalu , rasa macam baru semalam sambut New Year . Hmmm , okayy lahh . Auni nak fokus study and enjoy dengan member/2 je ni . Malas dah nak sakit hati . Hehehehhee xDD In shaa Allah

Untuk melaksana kan sesi Move On ni , Auni cuba lupakan lelaki tu . Phone Auni dah takda dah benda berkaitan lelaki tu . Dah delete semua . Ingat balik memang sayang tapi fikir balik apa dia buat terus panas hati ni , hmmm . Lagu/2 dia pun Auni dah taknak dengar , heheheehe . Ehemm , ehh lelaki , Auni tahulah awak dah bahagia tapi takpayah nak show off sangat . Tak payah nak berlagak sweet kat Twitter tu . Ingat aku jeles lah , pegi mati -..- 

Bye people and Goodnight 

Fuck the rest and enjoy the life 



skin by: Wanaseoby helped by: dollie