music
+ follow ask.fm facebook ask.fm instagram
I am 16

Assalamualaikum muslim and goodnight to all my readers :)
Harini 8 Jun 2013 dan genap lah umur Auni 16 tahun , alhamdulillah . Masih berpeluang untuk hidup dan menikmati nikmat Allah . Harini takda apa yang istimewa selain kawan/2 dan orang yang mengenali Auni yang mendoakan untuk kebahagian Auni , In Shaa Allah , Amin . Pagi tadi Auni sedih sangat sebeb sesuatu yang tak diinginkan berlaku . Ya Allah , ujian mungkin . Auni hampir putus asa . Sedih sangat . Nasib ada Alia , Razin dengan Aikal yang bagi nasihat tapi terima kasih sangat kat Alia dengan Aikal yang selalu ada setiap kali Auni sedih . Thanks korang :') 

Auni mengharapkan harini dapat menjadi hari yang terbaik untuk Auni tapi jangkaan Auni meleset . Setiap tahun Auni akan gaduh dengan someone yang Auni sayang , hmmm . Tahun ni dan tahun lepas , orang yang sama . Mungkin tahun lepas dia istimewa bagi Auni tapi sekarang cuma kawan tapi nampaknya dia dah benci Auni , hmmm :') Ya Allah , kalau lah Auni tahu semua ni akan jadi , baik Auni diam je . Mulut membawa binasa :') Auni dah hancurkan persahabatan kami . Nampaknya dia takkan maafkan Auni . Memang salah Auni sebab kutuk dia melampau kat Twitter . Auni melampau sebab dah memalukan dia . Auni buat tak fikir effect langsung , main ikut sedap mulut nak cakap je , hmmm . Takpa , Auni redha kalau ini lah pengakhiran hubungan ni . Auni harap kite boleh kembali macam dulu Azim . Mungkin Azim ada buat salah tapi kite semua ada buat salah . Nobody perfect but just me want you to be perfect . Tak sedar diri langsung , macam diri ni sempurna sangat je .

Semua ni mungkin ujian Allah untuk Auni . Ye lahh , selama ni banyak sangat buat salah buat dosa . Kutuk orang sana sini , judge orang sana sini . Sekarang maybe balasan untuk mulut Auni ni . Untuk diri Auni supaya lebih muhasabah diri . Auni dah fikir dan berbincang dengan keluarga , nampaknya Auni taknak lah tukar aliran akaun . Mungkin ini halangan untuk berjaya . Auni ni je poyo , sikit/2 dah nak mengalah . Apa pun doakan Auni yang terbaik ye kawan/2 . Doakan Auni berjaya di dunia dan di akhirat . Lepasni , dah taknak ponteng surau dengan Dhuha dahh , taknak main/2 lagi kat kelas , nak belajar rajin/2 . In Shaa Allah , kawan/2 doakan Auni . 

Auni minta maaf kalau post ni ada buat korang marah , terasa atau kecil hati . Auni tak berniat langsung . Doakan Auni tau . Bye , assalamualaikum :)



skin by: Wanaseoby helped by: dollie